Instagram Nasıl İndirilir?

Teknolojinin günden güne büyümesi ile hayatımıza birçok yenilik gelmeye başladı. Hayatımız neredeyse 5 yıl içinde çok fazla değişiklikler oldu. Bu büyümeler ile beraber her gün yüzlerce güzel uygulama meydana çıkıyor. Neredeyse her ay birkaç tane yeni sosyal medya uygulaması ortaya çıkmaktadır. Bu uygulamalardan bir tanesi olan Instagram’a günden güne yeni güncellemeler geliyor. Bu güncellemeler bazen dev yenilikleri beraberinde getiriyor. Peki bu kadar popüler bir uygulamanın nasıl indirildiğini biliyor musunuz? Google’a girip Instagram indir yazıyoruz, Instagram indir seçeneği birçok siteden karşımıza çıkmaktadır. Bunlardan en popüleri olan Google Play Store ile Instagram’ı en kolay ve güvenilir şekilde indirebiliriz.

Instagram Nasıl Hesap Açılır?

Instagram indir dedikten sonra belirli işlemler mevcuttur. Bu işlemleri yapmazsak Instagram’daki gönderileri göremeyiz. ​​​​​​Instagram indir seçeneğini yapıp kurduktan sonra ilk yapılacak işlem oturum açmak, eğer hesabınız yok ise alt taraftaki buton ile kaydol butonuna tıklamanız gerekiyor. Kaydolma işlemleri vardır.

Kaydolma işlemlerinde neler girmemiz lazım;

  • Kullanıcı adı oluşturmak
  • Telefon numarası
  • Yaş girmek
  • E-posta
  • Şifre oluşturmak

Bu işlemleri yaptıktan sonra telefonunuza gelecek kod ile Instagram’a giriş yapabilirsiniz. Instagram’da ana sayfanızda gezinmek için önerilen arkadaşlardan arkadaşlarınıza takip isteği gönderebilirsiniz. Biraz eğlenmek amaçlı da ünlü sayfaları takip etmenizi tavsiye ederiz. Kendi beğendiğiniz kategorilerden hesapları takip etmeniz önerilir.