Instagram İzlenme Hilesi

Instagram İzlenme Hilesi

Geniş kitleye sahip olmasıyla popüler uygulamalardan olan Instagram’da resim ve videolu paylaşımların izlenme sayısı önem taşımaktadır. Instagram’da paylaşılan gönderilerin, fotoğrafların, videoların görüntülenme sayısı arttıkça takipçi sayısı da artacaktır. Herkes Intagram’da takipçi sayısını arttırmanın birçok farklı yollarını aramaktadır. Instagram izlenme hilesi de Instagram sahiplerinin takipçi sayılarının arttırılmasına yönelik uygulanmaktadır. Bununla birlikte, Instagram izlenme hilesi ile paylaşımların etkileşimi arttıkça videolara, resimlere, hikayelere ve yapılan paylaşımlara ilgi  de artacaktır. Bu yüzden Instagram platformunda paylaşılan videoların izlenme sayısının yüksek olması çok önemlidir.

Instagram İzlenme Hilesi

Instagram İzlenme Hilesi

Instagram’da Görüntülenme Alma

Instagram izlenme hilesi kapsamında bir çok uygulama ücretsiz olarak tasarlanmış olup, hesaplarındaki videolu paylaşımların izlenme oranını arttıracaklarını iddia etmektedirler. Bu tasarımlar, hikaye görüntüleme dışında sadece Instagram’da paylaşılan videoların ve IGTV için hazırlanan videoların görüntülenme sayısını artırmaktadır. Bu tarz sistemlerde eğer şifreniz isteniyorsa güvenliği konusunda sorumluluk size ait olacaktır.

Bir çok kişi ücretsiz görüntü aldıkları ve Instagram izlenme hilesi yaptıkları zaman zarar görüp görmeyeceklerini merak ederler. Bu doğrultuda tasarlanan programlar hem ücretsiz hem de zararsız olduklarını iddia edebilir. İzlenme hilesi sağlayan sitelerin güvenilir olup olmadığını araştırabilirsiniz. Hesabınızın güvenliği için şifrenizi değiştirme yoluna da gidebilirsiniz. Ama eğer site sizden şifre istiyorsa güvenilirliği konusunda temkinli olmanızda fayda vardır.

Instagram Video Görüntülemenin Avantajları

Instagram izlenme hilesi ile paylaşılan videoların izlenme sayısı artacağı için etkileşim ve takipçi sayısı da artmaktadır. Düzenli olarak ücretsiz uygulama sitelerinden izlenme hilesi işlemlerini yaptığınız zaman takipçiler artmaktadır. Bu yüzden izlenme hilesi ile görüntü alma işlemleri ücretsiz olarak da olsa belirli bir düzende sabırla yapılmalıdır.

Instagram İzlenme Satın Alma

Instagram’da yapılan paylaşımların izlenme sayısını arttırmak için bir çok yol denenmektedir. Eğer ek hizmetlerden faydalanmadan sadece yapılan paylaşımlarla izlenme sayısı arttırılmak isteniyorsa, o zaman yapılan paylaşımların kaliteli, özgün ve son derece etkileyici içeriğe sahip olması gerekir. Bu yöntem oldukça zor ve zaman aldığı için kısa bir şekilde farklı ek hizmetlerden yararlanarak yapılan paylaşımların izlenme sayısı arttırılabilir.

Oldukça kolay olan bu yöntemde bu hizmeti veren güvenilir site bulmak gerekir. Güvenilir bir site aracılığı ile Instagram izlenme arttırma bölümüne giderek gerekli adımları takip edebilirsiniz. Bu alanda sizden bazı bilgiler istenecektir. Özelikle izlenme sayısını arttırmak istediğiniz video linkini paylaşmanız gerekir.

Hizmette görüntüleme sayısı belirlenerek izlenme hilesi şeklinde uygulanır. Yani videoların izlenme sayısının artması tamamen hileli bir durumu ifade eder. Video gerçekte o kadar çok izlenme sayısına ulaşmamış olsa bile hile yapılarak sanki çok fazla sayıda kişi izlemiş gibi yansıtılır. Bu durum elbette gerçekte sizi takip eden kişi sayısı az olsa da görüntülenmenin fazla olması gerçeğini değiştirmez. Yine de bu yöntemle izlenme sayısının fazla gösterilmesi, takipçi sayınızın artmasına katkıda bulunabilir. Hatta bu uygulamayı satın alarak ve ücretli bir hizmetten yararlanarak izlenme sayısını artırabilirsiniz.