En Fazla Takipçisi Olan Instagram Hesabı

Son zamanlarda en fazla takipçisi olan Instagram hesabı hakkında birçok araştırma yapılmaktadır. Instagram, son derece yaygın bir şekilde kullanılan sosyal platformalar arasında bulunur. Instagram’ın kullanım alanı oldukça yaygındır. Dünyanın her yerine milyonlarca kullanıcı kitlesine ulaşan Instagram, bu sayıyı gittikçe artırmaya devam etmektedir. Oldukça popüler bir şekilde kullanımı olan Instagram’ı milyonlarca kişi severek kullanmaktadır. Harika özellikleri ile kullanıcıların memnuniyetini kazanan Instagram, oldukça eğlenceli bir sosyal platformdur.

Instagram

Instagram, en fazla takipçisi olan Instagram hesabı olarak ilk sırada yer almaktadır. Kendi uygulama hesabı olan Instagram’ın milyonları aşan takipçi sayısı vardır. 383 milyon takipçi sayısına sahip Instagram hesabı, her geçen gün binlerce kişi tarafından daha takip edilmektedir. 6 bini aşkın gönderi sayısına sahip Instagram hesabı, oldukça aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Instagram hesabı, dünyanın birçok yerinden kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmış hesaplar arasında ilk sırada yer alır.

 

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, dünyaca ünlü bir futbolcudur. Mükemmel performansları ile milyonlarca kişinin gönlünde taht kuran ünlü futbolcu, en fazla takipçisi olan Instagram hesabı ile son derece popüler olmuştur. 253 milyon takipçiye sahip olan Cristiano Ronaldo, sadece futbol camiasının değil aynı zamanda tüm dünyanın tanınan ve yakından takip edilen ismi olmuştur. Oldukça yardımsever ve mükemmel bir kişiliği olan Ronaldo, 2.984 gönderi sayısına sahiptir. Instagram’ı çok fazla aktif bir şekilde kullanan ünlü futbolcunun hayranları git gide artış göstermektedir.

Lionel Messi

En fazla takipçisi olan Instagram hesabı olarak bilinen hesaplar arasında ünlü futbolcu Lionel Messi vardır. 177 milyon takipçi sayısına sahip Lionel Messi, futbol dünyasının başarılı isimleri arasında yer alır. Dünyaca ünlü futbolcu, yediden yetmişe herkes tarafından sevilmektedir. Büyük ilgiyle takip edilen Lionel Messi, Instagram hesabından 665 gönderi paylaşımında bulunmuştur. Profesyonel futbolcunun her geçen gün hayran kitlesi daha da artmaya devam etmektedir.

Justin Bieber

Adını sıklıkla duyduğumuz dünyaca ünlü şarkıcı olan Justin Bieber, Instagram’da oldukça fazla takipçiye sahip kullanıcılar arasında yer alır. 157 milyon takipçi sayısına sahip Justin Bieber, 6001 gönderi paylaşımında bulunmuştur. Özellikle gen kızların çok daha fazla hayranlık duyduğu popüler şarkıcı, takipçi sayısını giderek artırmaktadır. Müzik camiasının önemli isimlerinden olan Justin Bieber, aynı zamanda oldukça yakışıklıdır.

Selena Gomez

202 milyon takipçi sayısı ile milyonların kalbinde olmayı başaran ünlü şarkıcı Selena Gomez, büyük bir beğeni ile takip edilmektedir. Oldukça başarılı bir müzisyen olan Selena Gomez, aynı zamanda güzelliği ile de birçok kişiyi kendine hayran bırakmaktadır. Şık, zarif ve oldukça tarz bir yapısı olan Selena Gomez, Instagram’da 1693 gönderi paylaşımında bulunmuştur. Instagram’ı oldukça fazla kullanan ünlü şarkıcı, 162 kişiyi takip etmektedir. Ayrıca Selena Gomez, Instagram’da en çok takipçiye sahip kadın kullanıcıların başında yer alır. Zirvedeki yerini koruyan mükemmel şarkıcı, giderek daha popüler hale gelmeye başlamıştır.

En Fazla Takipçisi Olan Instagram Hesabı